Varde maskinstation

Lej jeres telefoner til en fast månedlig pris

Det er nemt at lave budget for året, og vi får det nyeste på markedet

Om Varde Maskinstation
Varde Maskinstation AMBA er en moderne og veldrevet virksomhed med en omfattende maskinpark, der er gearet til at løse de fleste opgaver indenfor både landbrug og entreprenørvirksomhed.

”TaaS-aftalen gør det nemmere for os at lave et budget for året i relation til mobile enheder til vores medarbejdere. Det er dejligt med en fast pris.

Det er også nemt i dagligdagen, når telefonerne skal repareres. Det er ikke så tit, vi har telefoner til reparation, men når det sker, ringer vi til Taas, og indtil videre har de hentet telefonerne, og så kommer de retur med posten.

Og så er vi glade for, at vi ikke længere skal bruge tid på at undersøge, hvad der er på markedet, når vi har brug for nye enheder. Her har det vist sig, at TaaS har været dygtige til at rådgive os ud fra vores behov. Vi får det nyeste, og dét der passer til os”.

Inga Seested, souschef, Varde Maskinstation AMBA

Ønsker du at høre mere?

Vil du høre mere om TaaS, eller have hjælp til at regne på, om det kan betale sig for dig og din virksomhed, så udfyld felterne her – send – og vi kontakter dig så hurtigt som muligt.

TaaS er også en grøn løsning

Din brugte enhed får fornyet liv