En grønnere løsning

Brugte enheder lever videre

Din brugte enhed kommer videre

Vi sikrer dig gode priser på leje og serviceaftale på helt nye top-enheder. Når aftalen efter 24 eller 36 måneder udløber – og enehderne leveres retur til os, sørger vi for at de brugte enheder ikke bare bliver kasseret.

Den tilbageleverede enhed bliver grundigt slettet for al data, serviceret – og efterfølgende solgt videre til opkøbere af brugte enheder.

Ingen enheder lever evigt – men for os er der en god bæredygtighedstanke i at sende brugte, men – for andre – brugbare produkter videre i systemet, så enhederne får længst mulig levetid – fremfor blot at havne i en skuffe. Det kan synes som en lille ting, men er med til at spare på ressourceforbruget.

Langt bedre end blot at kassere

Som moderne virksomhed står man lidt i et dilemma, når man på den ene side har brug for at sikre, at man er teknologisk opdateret og har en stor driftsikkerhed på de devices, der ofte spiller en vital rolle i virksomhedens daglige drift – mens man samtidig gerne vil passe på miljøet.

Alle devices I verden er der brugt naturressourcer for at fremstille. I dag er man heldigvis blevet god til at genbruge materialer når man laver nye devices.

Men det allerbedste man kan gøre, er at give de brugte enheder lidt længere levetid hos en ny ejer.

Det sørger vi for. Derfor skal din enhed leveres tilbage til os efter endt lejeperiode – så vi kan sende dem videre. Selvfølgelig efter al data er fjernet.

Ønsker du at høre mere?

Vil du høre mere om TaaS, eller have hjælp til at regne på, om det kan betale sig for dig og din virksomhed, så udfyld felterne her – send – og vi kontakter dig så hurtigt som muligt.

Virksomhedsform

Vi har desværre ikke en ydelse der passer til enkeltmandsvirksomheder

Bæredygtige mobiltelefoner

Findes det?? 

Så længe at telefoner, bliver lavet af de produkter de bliver lavet af i dag, så går der nok rigtig lang tid, før vi kan kalde mobiltelefonerne bæredygtige. Men vi kan hjælpe det hele lidt på vej, ved at sikre, at jeres brugte telefoner ikke kommer til at ligge i skuffen. Vi søger for, at de kommer videre til andre, der kan få nytte af dem. 

Ordentlighed, enkelhed & hurtig service - når uheldet er ude.

Ta’ vores kunders ord for det