Undgå uforudsete udgifter på telefonskader

Som økonomiansvarlig i en stor virksomhed er det vigtigt at holde styr på omkostningerne i virksomheden, og det kan være en udfordring at undgå unødvendige udgifter på firmatelefoner, når de går i stykker eller bliver tabt. Derfor kan en serviceaftale på firmatelefoner være en god løsning for at undgå disse unødvendige omkostninger.

En serviceaftale på firmatelefoner betyder, at man har en aftale med en udbyder, som sørger for reparation eller erstatning af telefonen, hvis den går i stykker eller bliver tabt. Det betyder, at man som virksomhed ikke behøver at betale ekstra for reparation eller udskiftning af telefoner, og at man kan undgå store udgifter, hvis flere telefoner går i stykker på samme tid.

Med en serviceaftale på firmatelefoner kan man desuden undgå unødvendige udgifter på reservedele og reparationstid. Når man har en serviceaftale, sørger udbyderen for at have de nødvendige reservedele på lager, og man kan derfor få telefonen repareret hurtigere, end hvis man selv skulle bestille reservedele og vente på levering.

En anden fordel ved at have en serviceaftale på firmatelefoner er, at man kan undgå at skulle bekymre sig om, hvem der skal tage sig af reparationen, hvis en telefon går i stykker. Når man har en serviceaftale, er det udbyderens ansvar at sørge for reparation eller erstatning af telefonen, og man behøver derfor ikke at bruge tid og ressourcer på at finde en reparatør eller udskifte telefonen selv.

En serviceaftale kan også være en fordel, når det kommer til planlægning af virksomhedens budget. Med en serviceaftale ved man præcis, hvor meget man skal betale hver måned for at have en fungerende telefonflåde, og man undgår derfor overraskende udgifter, hvis flere telefoner går i stykker på samme tid. Det betyder også, at man kan planlægge virksomhedens budget mere effektivt og undgå at overskride budgettet på grund af uforudsete udgifter.

Der kan også være en økonomisk fordel ved at vælge en serviceaftale på firmatelefoner fremfor at købe nye telefoner. Når man køber telefoner, skal man betale en stor sum penge på én gang, mens man med en serviceaftale kun betaler en fast månedlig pris. Det kan være en fordel, hvis man ønsker at sprede udgifterne ud over en længere periode og undgå at skulle binde en stor del af virksomhedens likviditet i nye telefoner.

Ønsker du at høre mere?

Vil du høre mere om TaaS, eller have hjælp til at regne på, om det kan betale sig for dig og din virksomhed, så udfyld felterne her – send – og vi kontakter dig så hurtigt som muligt.

Virksomhedsform

Vi har desværre ikke en ydelse der passer til enkeltmandsvirksomheder

Vi står altid klar til at hjælpe

Er du interesseret I at høre mere om et TaaS-lejeaftale, eller har du uafklarede spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.
Det er selvfølgelig uforpligtende.

Henrik Hviid

Partner & Co. founder

Telefon: 30 48 29 45
Mail: hhv@taas.dk

Leif Garne

Partner & Co. founder

Telefon: 50 74 00 00
Mail: lg@taas.dk

Jan Risberg

Partner & Co. founder

Telefon: 52 70 00 00
Mail: jr@taas.dk

Ring til os på 50 74 00 00

TaaS ApS
Tronholmen 3
8960 Randers SØ

CVR: 34 45 27 25