Lej medarbejdernes mobiltelefoner – det bidrager til øget medarbejdertilfredshed

Medarbejdernes mobiltelefoner er med til at fortælle historien om virksomheden – er det en virksomhed, der følger med den teknologiske udvikling? Og bliver der investeret i medarbejdernes arbejdsglæde og trivsel?

En lille ting med stor betydning

I nogle virksomheder er det kutyme, at man, for at spare udgifter, genbruger udstyr som mobiltelefoner og tablets så længe som muligt.

Det lyder fornuftigt nok – men de færreste medarbejdere er glade for at overtage udstyr med ældre teknologi og/eller brugsspor.

Og dét kan være med til at koste på medarbejdertilfredsheden, stoltheden og loyaliteten – og dermed på virksomhedens employer brand.

En del af fortællingen

Nye mobiltelefoner og tablets er med til at fortælle historien om din virksomhed som en arbejdsplads, der følger med den teknologiske udvikling, og som er et godt sted at være. Det er med til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere og til at give et troværdigt indtryk over for kunder og samarbejdspartnere.

Lej og få det nyeste

TaaS tilbyder mobiltelefoner og tablets til virksomhedens medarbejdere som lejeaftale. Som TaaS-kunde vil man aldrig få udleveret en brugt eller ældre mobiltelefon eller tablet – man vil altid få det seneste nye.

Det er vores erfaring, at det giver en høj grad af medarbejdertilfredshed, og gør det muligt for medarbejderne at anvende funktionalitet med nyeste teknologi – f.eks. i relation til foto, video og apps.

Ønsker du at høre mere?

Vil du høre mere om TaaS, eller have hjælp til at regne på, om det kan betale sig for dig og din virksomhed, så udfyld felterne her – send – og vi kontakter dig så hurtigt som muligt.

Virksomhedsform

Vi har desværre ikke en ydelse der passer til enkeltmandsvirksomheder

Vi står altid klar til at hjælpe

Er du interesseret I at høre mere om et TaaS-lejeaftale, eller har du uafklarede spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.
Det er selvfølgelig uforpligtende.

Henrik Hviid

Partner & Co. founder

Telefon: 30 48 29 45
Mail: hhv@taas.dk

Leif Garne

Partner & Co. founder

Telefon: 50 74 00 00
Mail: lg@taas.dk

Jan Risberg

Partner & Co. founder

Telefon: 52 70 00 00
Mail: jr@taas.dk

Ring til os på 50 74 00 00

TaaS ApS
Tronholmen 3
8960 Randers SØ

CVR: 34 45 27 25