LM Stålindustri

Når vi lejer vores telefoner ved Taas, har vi nemt ved at budgettere vores omkostninger

Konceptet er enkelt … på sigt kan aftalen måske også få os til at kigge i nye retninger inden for digitalisering – f.eks. ved at øge brugen af tablets…

Om LM Stålindustri
LM Stålindustri AS virker som engineeringpartner, og udvikler, konstruerer og fremstiller mange forskellige maskiner og procesudstyr, specielt til behandling af bi- og affaldsprodukter indenfor landbrugs- og fødevaresektoren.

”Den største værdi af vores aftale med TaaS er, at vi har nemt ved at budgettere vores omkostninger til vores mobiltelefoner. Der er ingen uforudsete udgifter. Det er et stort plus.

Aftalen er inklusiv reparation af enhederne, og det fungerer fint. Hvis uheldet er ude, er der en fast procedure for det, og det går hurtigt.

Konceptet er enkelt. I det hele taget har vi en god dialog med TaaS… de forklarer tingene, og lytter til det, vi siger.

På sigt kan TaaS-aftalen måske også få os til at kigge i nye retninger inden for digitalisering – f.eks. ved at øge brugen af tablets i forskellige sammenhænge, da TaaS også tilbyder aftaler om tablets”.

Jesper Herkert, Afdelingsleder Skæring, LM Stålindustri A/S

Ønsker du at høre mere?

Vil du høre mere om TaaS, eller have hjælp til at regne på, om det kan betale sig for dig og din virksomhed, så udfyld felterne her – send – og vi kontakter dig så hurtigt som muligt.

TaaS er også en grøn løsning

Din brugte enhed får fornyet liv