Vil du sælge?? Både når du er vågen, og når du sover? (er besat)

Vil du hjælpe os med at pionere og udbrede mobile device management koncepter? Har du energien– så har vi drømmejobbet!

Hvad er mobile device management koncepter?, tænker du måske – men forestil dig, du er på en ferie med ”all inclusive”, så forstår du allerede nu en del af vores koncept. Se mere på Taas.dk – og ellers skal vi nok klæde dig ordentligt på.

Vil du sælge? – både når du er vågen og når du sover? – så er det dig, vi leder efter.

Du vil hellere være ude, hvor det sker, end inde på dit kontor. Hele Danmark er din spilleplade – og efter 2 timer på kontoret keder du dig, og allerede er på vej til et nyt møde.

Naturligvis indeholder jobbet også opfølgning, opdatering af CRM system, pipeline og forecast. Men det holder vi på et fornuftigt niveau, så det ikke er det som kommer til at fylde i din dag.

Vi leder efter energi, hjerne og hjerte – så hjælper vi på vej med resten.

Så har du kørekort, egen bil, og dokumenterede salgsresultater – så kan vi ikke vente med at høre fra dig. Naturligvis med et fast arbejdssted i Randers, Odense eller København og verdens bedste kolleger.

Vi aflønner selvfølgelig på attraktive vilkår, hvor der er en sammenhæng mellem indsats/resultater og løn.

Er du interesseret i at vide mere om dette spændende job, er du velkommen til at kontakte medejer Leif Garne på 50740000, eller checke www.taas.dk. Send din ansøgning direkte til Leif på lg@taas.dk – husk at skrive “Sælger TaaS” i emnefeltet

Vi gør opmærksom på at alle ansøgere selvfølgelig behandles med fuld diskretion, og at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på stillingen som bliver taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.