Supervision Alarmteknik

Når vi lejer telefonerne ved TaaS har vi et fast månedligt budget

Der kommer ikke uforudsete udgifter – så det er nemmere at drive vores forretning …

Om Supervision Alarmteknik
Supervision Alarmteknik ApS tilbyder alt indenfor sikring – f.eks. videoovervågning, tågesikring og tyverialarmer, der er særligt udviklet til at beskytte private, erhverv og offentlige institutioner. Virksomheden tilbyder også uvildige sikkerhedsvurderinger.

”Vi er glade for vores Taas-aftale. Den største fordel er klart, at vi har et fast, månedligt budget, vi kan holde os til. Vi behøver ikke købe nye telefoner eller ipads, som kræver en stor engangsudgift. Og hvis der for eksempel er en skærm, der bliver ødelagt, så er det inkluderet i aftalen.

Det er ligesom, når vi leaser en bil, så ved vi, at der ikke kommer uforudsete udgifter. Så det er nemmere at drive vores forretning.

En anden fordel er, at det er nemt at bestille og få leveret, og så er priserne fornuftige. Og så synes vi, at det er dejligt med den personlige betjening”.

Mathias Kold Øuleé, Teamkoordinator og Marketingansvarlig, SuperVision Alarmteknik ApS

Ønsker du at høre mere?

Vil du høre mere om TaaS, eller have hjælp til at regne på, om det kan betale sig for dig og din virksomhed, så udfyld felterne her – send – og vi kontakter dig så hurtigt som muligt.

TaaS er også en grøn løsning

Din brugte enhed får fornyet liv